Energiehuis

Energiehuis

Het Energiehuis functioneert sinds 2013 als podium, productiehuis, repetitieruimte, educatie- en ontmoetingsplek voor amateurs en professionals, (jonge) makers en producenten en hoopt zich in een hoog tempo te ontwikkelen tot een culturele en recreatieve regionale trekpleister van formaat.

Het gebied Stadswerven ligt tegen de oude binnenstad van Dordrecht aan. Stadswerven wordt ontwikkeld tot een levendige stadswijk vlakbij de Dordtse binnenstad, met naast circa 1.400 woningen ook ruimte voor werk, winkels, horeca, culturele en andere vrijetijdsvoorzieningen.

Evenementen in het Wantijpark

Veel gestelde vragen

Om de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers te garanderen, ziet het festivalseizoen er dit jaar anders uit. Een festival met tribunes, tickets en vaste zitplaatsen is niet te vergelijken met een binnenstadfestival waar je overal vrij kan rondwandelen. Op het evenemententerrein werken we volgens de RIVM-richtlijnen voor evenementen. We scheiden de publieksstromen van elkaar en…
Wantijpop vindt plaats in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht. Het Wantijpark is lopend, fietsend of met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken, check hier de locatie in Google maps
Parkeren kan in bij de Stadswerven op loopafstand van het evenemententerrein. Voor navigatie houdt Maasstraat of Oranjelaan in Dordrecht aan.
© Dordrecht Marketing 2024