Phil & Philippe: Concert 1

Dordtse Phil brengt Franse middag

Zon, zomer en vakantie, wie kijkt er niet naar uit? Het zomerprojectorkest dat voor de gelegenheid is samengesteld uit leden van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest brengt tijdens de Dordtse Feesten een Frans programma. Speciale gast is de Franse chansonnier Philippe Elan. De leden van de Dordtse Phil kunnen niet wachten om weer te mogen musiceren en kijken ernaar uit om u te ontmoeten bij dit concert.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Jos den Boer. In samenspraak met Elan programmeerde Den Boer een zwoel, zomers programma, waarmee hij Frankrijk naar de Dordtenaren brengt. Zowel de orkestleden als de dirigent zijn enthousiast over de bijzondere samenwerking met Philippe Elan. Elan won in 1991 een Edison voor zijn debuutalbum en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Franse muziekscène.

Ook Sjarlot Kooi, de kersvers aangetreden voorzitster van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, kijkt uit naar het concert. ‘Het is vanzelfsprekend ontzettend fijn dat we weer muziek kunnen gaan maken,’ vertelt ze, ‘zowel onze leden als het bestuur kijken er enorm naar uit om weer muziek naar de Dordtenaren te kunnen brengen.’

Er zijn deze dag 2 concerten, om 14uur en 16uur.

Bestel direct tickets voor 14:00 uur Bestel direct tickets voor 16:00 uur
© Dordrecht Marketing 2024