Corona-Maatregelen

Om de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers te garanderen, ziet het festivalseizoen er dit jaar anders uit. Een festival met tribunes, tickets en vaste zitplaatsen is niet te vergelijken met een binnenstadfestival waar je overal vrij kan rondwandelen.

Op het evenemententerrein werken we volgens de RIVM-richtlijnen voor evenementen. We scheiden de publieksstromen van elkaar en zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

 Bezoekers dienen zich ten alle tijden te houden aan de geldende Corona maatregelen volgens het RIVM en aanvullende Corona maatregelen voor het festivalterrein. Deze houden in:

  • Houd 1,5 meter afstand op de 1,5 meter evenementen
  • Alleen toegang met de QR code van de Corona Check App  of Scan App evenementen

Er is een ticketreserveringsysteem, waardoor we het aantal gasten in kaart hebben en kunnen reguleren. We brengen onze gasten naar hun eigen zitplaats. Met een bestelsysteem via QR-code kunnen zij eten en drinken bestellen. Na afloop zorgen we voor een gecontroleerde uitstroom van onze gasten.

’s Nachts is er beveiliging aanwezig op de evenementenlocaties en elke dag maken we het evenemententerrein en de directe omgeving schoon.

We houden je via deze site op de hoogte van de algemene maatregelen. Voor de specifieke eisen per event verwijzen we je naar de organisator. Deze staan op je bestelde ticket en op onze evenementenpagina’s.

© Dordrecht Marketing 2024