Tour de senior

De “Goud van Oud” middag wordt gehouden op vrijdag 30 juli van 14.00 tot 16.30 uur Kaarten voor deze gratis te bezoeken middag zijn te bestellen door een email te sturen naar info@tourdesenior.nl of een whatsapp bericht te sturen naar 06-16351415

Tijdens de eerste corona lockdown in het voorjaar van 2020 hebben diverse Dordtse artiesten onder aanvoering van Remy Moerkerken en Adrie van Laarhoven Een tour langs verschillende tehuizen en instellingen gedaan, om daar hun muzikale kunsten te vertonen. Nu, een jaar later schijnt er gelukkig weer wat licht aan het einde van tunnel. En presenteren wij voor u Tour de Senior – Goud van Oud tijdens “De Dordtse Feesten” vanaf een prachtig podium op het water.

Vanaf het watertheater aan de Energiekade zullen o.a. optreden :

  • Leen Zijlmans, finalist ven The Voice Senior 2020
  • Gerrit van Kooten,
  • Gerrit Jansen,
  • Alwin Van De Heuvel,
  • Armand Kappar,
  • The cast van “Willie Batenburg, The Musical”

Vooral deze laatste groep, zal tijdens hun optreden zullen zij de gasten mee terugnemen in een Sjentelmentel Sjurnie. Met enkele liedjes die zij in deze musical gaan presenteren, zullen zij ons doen herinneren aan de Dordtse volksartiest herkenbaar door zijn banjo of contrabas en zijn Tirolerpak. Dus dit belooft een onvergetelijke middag te worden.

Bent u een oudere, of weet u iemand die u een gezellige middag wilt bezorgen ? Wilt u, met uw ouders of één van uw ouders komen. Bent u een mantelzorger ? En wilt u graag met diegene een leuke middag beleven ? Wij zijn een 1,5 meter evenement, dus voor iedereen is er een zitplaats. Ook zijn er plaatsen gereserveerd voor rolstoelgebruikers. En er is ook geen test- of vaccinatiebewijs nodig.

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

 

 

 

Ook interessant

© Dordrecht Marketing 2024