Bibelot presents

Kevin, Défano Holwijn & Numidia

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Tijdens Wave zetten we de beste new school hiphop acts voor je op een rijtje. Artiesten die je kent van hun 101Barz sessie, viral tracks of juist de lokale meesters der woorden worden bijeen geroepen om hun talent te showen in Dordts territorium. Naast rauwe hiphop mogen ook de invloeden r&b, dance(hall) en bubbling beats niet ontbreken. Speciaal voor de Dordtse Feesten pakken we groots uit met een XL editie én een dikke line-up. Hier moet elke liefhebber van harde bars op strakke beats bij zijn.

Kevin
Langzame flows verliezen hun kracht niet op het moment dat Kevin begint te spitten. Hij is eén van de Rotterdam Airlines veteranen en is inmiddels met zijn eigen label onder vleugel van Noah’s Ark. Kevin startte zijn loopbaan met ijzersterke features, maar bouwde zijn eigen naam al heel snel op. Door zijn stijl is hij één van de meest unieke figuren in het huidige Nederlandse hiphop landschap. In 2021 werd zijn werk bekroond met een Edison award in de categorie Hiphop.

Défano Holwijn
Presentator, acteur, rapper, jurylid, TV-personality, YouTuber en influencer. Stop dat allemaal in één persoon en je krijgt Défano Holwijn. Deze multi-getalenteerde duizendpoot heeft mensen sinds het begin van zijn carrière weten te boeien met humoristische, maar ook inspiratievolle content en zo een trouwe fan base opgebouwd. Onlangs heeft Defano weer een 101Barz sessie achter de rug die bewijst dat hij het zeker nog niet verleerd is.

Numidia
Als je haar niet kent van The Voice Kids, dan ken je Numidia hoogstwaarschijnlijk van het nummer ‘Meli Meli’ met Ali B en Ronnie Flex. Na een sterke start heeft de zangeres zeker niet stil gezeten. Met inmiddels meer dan een half miljoen luisteraars op Spotify alleen al heeft Numidia meerdere Nederlands- én Franstalige hits op haar naam staan.

+ more to be announced

Programma
18:30 – 19:30    Inloop (dj)
19:30 – 20:00    To be announced
20:15 – 21:00    Numidia
21:15 – 21:45    Defano Holwijn
22:00 – 22:30    Kevin

© Dordrecht Marketing 2024