Bibelot presents

Froukje + S10

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Popmuziek is een kunst en tegelijkertijd een vak. Tijdens VAKWERK nodigt Bibelot hardwerkende vakmensen en rijzende sterren uit om hun inzichten over de muziekindustrie met het jou te delen. Ze beantwoorden prangende vragen als: Hoe raak je mensen met je songteksten? Hoe bouw je aan een solide fanbase? En hoe produceer je van begin tot eind, in je eentje, op je zolderkamer een megahit? Deze editie vertellen manager Froukje Bouma en artiest S10 in het Energiehuis over hun expertise tijdens twee uitgebreide talks. Daarna vertrekken we naar de Energiekade voor de kunst zelf: live optredens van veelbelovende talenten S10 en Froukje. Kortom: een complete muzikale beleving tijdens de Dordtse Feesten!

Froukje
Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter Dan Ik’ in één klap profileert als de nieuwe belofte van de Nederlandse alternatieve pop. De single bevat haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis. Het nummer ging viraal op internet en bracht haar op de radar van De Wereld Draait Door en 3FM. Ook trad ze op uitnodiging van Wende Snijders op in Carré bij Wende’s Kaleidoscoop. In mei kwam haar tweede single ‘Ik Wil Dansen’ uit. Ook dit nummer zit vol relevante existentiële thema’s en staat bol van intrigerende zanglijnen. Haar muziek wordt gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook een scherp schietend en vakkundig talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor tonnen views en hebben elk meer dan een miljoen streams. Onlangs tekende Froukje een contract bij label Top Notch, dus dat belooft veel goeds!

S10
Op je 20e al een Edison op je naam hebben staan, S10 is één van de artiesten die dat kan zeggen! Op haar 17e tekende S10 een contract bij label Noah’s Ark, waar ze twee persoonlijke EP’s uitbracht over haar psychoses en leven in de psychiatrie. Na debuutalbum ‘Snowsniper’ vol rap, zang en spoken word kwam afgelopen najaar haar tweede album ‘Vlinders’ uit. De plaat bevat gastoptredens van onder andere Ronnie Flex, Zwangere Guy en Wende Snijders.

Froukje Bouma
Froukje Bouma is één van de hardst werkende artiestenmanagers van Nederland. Haar carrière begon als festivalproducent in Noord-Nederland, daar werkte ze een aantal jaar als freelancer voor bijvoorbeeld Welcome To The Village. Vervolgens ging ze aan de slag voor SPEC, waar ze onder andere het management verzorgde van Ronnie Flex, Famke Louise en StukTV. Inmiddels is Froukje Bouma eigenaar van MOTEL Artist Management en vertegenwoordigt ze artiesten als S10, Froukje en GIAN.

19:00 – 19:30 inloop
19:30 – 20:00 Energiehuis: Talks met Froukje Bouma en S10
20:15 – 20:45 Energiehuis: Talks met Froukje Bouma 2 en S10
21:15 – 21:45 Energiekade: Concert S10
22:00 – 22:30 Energiekade: Concert Froukje

De combinatie masterclass + concert heeft een beperkte capaciteit. Zodra al deze tickets verkocht zijn komt er een extra ticket beschikbaar enkel voor het concert. Dit ticket kost €12,50. Bezoekers met dit ticket kunnen de volgende tijden aanhouden:

Deur open: 20:45
Aanvang: 21:15
Eindtijd: 22:30

© Dordrecht Marketing 2024