Bibelot presents

Het Gezelschap + Kay Slice

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Dordrecht is een broedplaats voor talentvolle artiesten. Met het minifestival SCHICHT presenteert Bibelot daarom het beste dat Dordt te bieden heeft. Deze editie betreden twee artiesten het podium aan de Energiekade tijdens de Dordtse Feesten!

Het Gezelschap
Een bijzonder mondig vijftal met een voorliefde voor het gesproken of geschreeuwde woord, dat is Het Gezelschap. Deze eigenzinnige formatie bestaat uit Jordy Dijkshoorn (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk), Nachtburgemeester Juno (Nachtburgermeester van Dordrecht), Deon Custom en Kevin Stam. Op papier ziet die combinatie er al gek uit, maar de mix van hiphop, electro en blues maakt het allemaal nog net wat vreemder. Dit is niet zomaar hiphop, het is een groot feest!

Kay Slice
Hij liet de studio van De Wereld Draait Door swingen, opende het jaar van Rembrandt met zijn vlijmscherpe woorden en trad met zijn live-band op bij VPRO Mondo. De uit Dordrecht afkomstige Kay Slice wisselt soepele flows moeiteloos af met aanstekelijke melodielijnen. De voormalige Brandwerk frontman is na de opsplitsing van die formatie steeds dieper gaan graven naar zijn Ghanese wortels. Daardoor creëert hij een mengelmoes van soul, hiphop, afrobeat en klanken uit Ghana, ofwel: ‘hiphopkid with Ghana-soul’.

Programma
18:00 – 18:45    Inloop
18:45 – 19:30    Kay Slice
19:45 – 20:30    Het Gezelschap

© Dordrecht Marketing 2024