Muziektheater Hollands Diep

Zomer Opera

Mocht je bij opera nog denken aan traag, trager, tragisch? Dan is deze prachtkomedie een openbaring. Muziektheater Hollands Diep brengt in augustus ‘Zomer Opera’ naar Dordrecht. De jonge professionals van de OPERA BUFFA Summer School presenteren de voorstelling La Serva Padrona.

La Serva Padrona
Dwars door het glazen plafond! Deze muzikale komedie van Pergolesi uit 1733 uit Napels wordt nu al bijna 300 jaar in heel veel bewerkingen gespeeld. Mocht je bij opera nog denken aan traag, trager, tragisch, kom dan vooral kijken naar hoe deze jonge professionals van OPERA BUFFA Summer School zich in deze prachtkomedie vastbijten!

Uberto, de CEO, kan zijn werkster niet uitstaan. Hij wil op zijn wenken bediend worden. Serpina, de werkster, laat niet langer met zich spotten en zij zet al haar kracht in om Uberto te knechten. Uberto is uitgekeken op zijn baan, wil zijn vrijheid terug en laat zijn assistent Vespone een opvolger voor hem zoeken. Serpina stort zich op Vespone en haalt hem over om haar te helpen.

De voorstelling van Muziektheater Hollands Diep wordt geregisseerd door David Prins en gespeeld in samenwerking met het muzikale Trio; Ceacilia Boschman, (piano), Karin Dirven (cello) en Marina Meerson (viool).

Bestel direct tickets
© Dordrecht Marketing 2024