Bibelot kinderconcert

Monique Smit + Juf Roos

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Dit concert is uitverkocht!

Iedereen is welkom bij de Dordtse Feesten, dus ook de kleinsten onder ons. Daarom presenteert Bibelot in de middag een compleet programma gericht op kleine rockers en hun ouders/verzorgers. Op het podium van de Energiekade staan onder andere Monique Smit en host Fenna Ramos!

Monique Smit
Monique Smit is zowel binnen als buiten de muziekwereld voor kinderen een bekende naam. De Volendamse begon in de kinderwereld als presentatrice in het programma Zapp Kids Top 20. Kort daarna startte ze met haar bekende broer Jan Smit het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, een verzameling educatieve kinderliedjes. Binnenkort dit succesvolle project werkten ze aan een boek, tekenfilms met liedjes, een theatervoorstelling én een CD. Daarna was het tijd voor nieuw werk en begon Monique in 2020 met haar eigen project ‘Kleuterpop’, een album met nieuwe kinderliedjes én een passend boek. Het werk van Monique Smit is enorm populair, zowel bij kinderen als bij hun ouders/verzorgers!

Juf Roos
Kinderprogramma Juf Roos komt nu live naar jou! Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echt Hollandse liedjes voor kleine en grote mensen. Elke dag komt haar buurjongen Gijs langs en samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. Samen beleven Juf Roos en Gijs nieuwe avonturen. Doe je mee?

Programma
13:15 – 14:15    Inloop
14:15 – 14:45    Monique Smit
15:00 – 15:30    To be announced

© Dordrecht Marketing 2024