Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

K’BENG! Daar zijn wij weer!

DOOR heeft als streven kunst en cultuur toegankelijk te maken en mensen nieuwe dingen te laten ontdekken en ervaren. Zodoende hebben wij besloten dat iedereen welkom is en niet hoeft te betalen. Je moet alleen wel zelf nog even je kaartje reserveren. Dit kan tot aanvang van het evenement.

Het evenement voor een lach en wie weet ook een traan tijdens de Dordtse Feesten. Zoek een lekker plaatsje uit in de zon en laat je meenemen op een reis langs stand-up comedy, cabaret, poëzie, klein-kunst en muziek onder leiding van presentator Yara van Engelen.

Yara is cabaretière en afgestudeerd aan de Klein-Kunst academie in Den Haag. Zij zal deze avond de schakel zijn tussen artiesten en publiek. Van een warm welkom tot grappen tussendoor. Vragen en korte interviews tot vlijmscherpe analyses. Onder haar hoeden weten wij zeker dat de avond tot een geslaagd einde zal komen en dat jullie met een lach op het gezicht weer naar huis zullen gaan.

Want lachen dat mag wel weer eens gebeuren na een jaar vol ellende. Voor de stand-up comedy hebben wij drie grote talenten gevonden in Joël Gideon, Gilion Slory en Daveson Ignatia. Alle drie stuk voor stuk podiumbeesten die als geen ander weten het publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.

En dan ook nog muziek waar je naar moet luisteren. Muziek waar je naar wilt luisteren. Muziek dat voor kippenvel zorgt. Juist dat hebben wij voor je uitgezocht. Sanne Kleis zingt liedjes over onderwerpen die iedereen wel eens heeft meegemaakt. Een lach en een traan zitten in haar werk heel dicht bij elkaar.

Iris Penning is stadsdichter van Eindhoven, theatermaker en spoken word artiest. Zij zal deze avond optreden met een band. Poëtische pop maakt zij, waarmee Iris je uitnodigt in haar hersenkroeg. Zij heeft opgetreden van Oerol tot Paradiso en nu speciaal voor jullie tijdens K’BENG! op de Dordtse Feesten.

Als ultieme afsluiter brengen wij jullie LAKSHMI. Ook artiest en theatermaker. Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige electronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers.

Haar stijl noemt zij zelf Pop Noir, en dat is niet het enige vernieuwende wat zij op haar resume heeft staan. Naast haar muziek en voorstellingen in het theater kun je Lakshmi kennen uit ‘De Slimste Mens’ waar zij een verpletterende indruk maakte. Haar optredens en als gast in’De Wereld Draait Door.’ En onlangs nog in het afgelopen seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Deur open om 16:00 uur – Start show om 17:30 uur

Bestel direct tickets
© Dordrecht Marketing 2024