Muziekpodium DJS presents

Jazz & Beyond

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Muziekpodium DJS brengt op zaterdag 31 juli een swingend programma tijdens de Dordtse Feesten aan de Energiekade. Eindelijk kan het podium na lange tijd weer eens van zich laten horen.

Jazz & Beyond
De avond van zaterdag 31 juli biedt een avondvullend programma met de Rotterdamse formatie Marutyri als begeleidingsband.

Marutyri is een instrumentale fusionband. De diepe en stevige grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goed gearrangeerde stukken maken dat Marutyri uniek is in de huidige muziekwereld. De band kende een vliegende start bij de oprichting in september 2014. In 2015 speelde Marutyri op het wereldwijd bekende North Sea Jazz Festival, en, ze wonnen de prestigieuze NPO Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Talent 2015.

Zangeres Davina Marinozzi is opgegroeid met het luisteren naar allerlei soorten muziek: van musicals uit de jaren ’50 tot Sting, Stevie Wonder, Joni Mitchell en veel jazz- en latinmuziek. Als songwriter en verhalenverteller word Davina diep geïnspireerd door innerlijke gevoelens en door sociaal-culturele en milieukwesties die onze generatie kenmerken.

Het Benjamin Herman Trio is het langst lopende bandje van saxofonist Benjamin Herman. Oudgediende Ernst Glerum heeft plaats gemaakt voor bastalent Thomas Pol, maar soulmate op slagwerk Joost Patocka is gebleven. Vandaag spelen ze werken van hun trio-albums plus hoogtepunten uit Herman’s omvangrijke oeuvre.

Femke Smit is Nederlands, maar ze zingt Braziliaanse muziek alsof ze er geboren is. Misschien was het een vorig leven, misschien is het puur toeval, maar als ze Braziliaanse muziek zingt voelt ze zich thuis. Van MPB (Música Popular Brasileira) naar Bossa Nova en natuurlijk Samba, Femke speelt stukken die voor haar een speciale betekenis hebben.

De Dordtse zanger Jared Grant doet je direct denken aan de soul, funk en R&B uit van de jaren ’70. Een periode waarin Grant zich dan ook erg thuis zou voelen. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared Grant een geheel eigen sound. Grant stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso.

Inloop: 19:30u
Showtime : 20:30u – 23:00u
Prijs: 20,-

Bestel direct je tickets
© Dordrecht Marketing 2024