Energy Festival

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

ToBe cultuurcentrum organiseert op 20 en 21 juli het Energy Festival. Twee dagen vol muziek- en dansoptredens, onder andere door de eigen leerlingen van ToBe. Denk aan concerten van de bands van de Popschool en orkest Moesika, dansvoorstellingen door bijna álle dansleerlingen en NRG Battles. Beide dagen zijn er optredens van 13h00 tot 21h00.

‘Het publiek mag ook meedoen; met elkaar vormen we de allergrootste Brassband van Dordrecht. We zijn ontzettend trots dat dit kan in Dordrecht en kijken er naar uit weer een festival te kunnen organiseren’. Aldus Roxanne van der Slot, coördinator ToBe cultuurcentrum.

Hieronder het programma van dag 1, klik hier voor het programma op woensdag.

 

Kaartjes 13.00u Brassband Young Iconic & New Infinity Brass >>
Young Iconic (Dordrecht) en New Infinity Brass (Rotterdam) treden samen op. Geniet van de zomerse Caribische klanken en doe mee, samen met het publiek vormen we de grootste brassband van het land.

Kaartjes 14.00u OMG Coverband >>
Deze 9-koppige band met de hysterische blazerssectie Happy Horns is uniek en van alle markten thuis. Ze spelen Engelstalige Rock, Pop en Reggae van de jaren 70 tot heden, een Doe Maar eerbetoon of een compleet Nederlandstalige popset vol verrassingen.

Kaartjes 15.40u Popschool Live 1 >>
Maak kennis met deze toekomstige Dordtse Pophelden:
Astral Warriors / The Rockies / The Hook Line and Sinkers / Hunting Unicorns / Break Even

Kaartjes 17.50u Popschool Live 2 >>
Maak kennis met deze toekomstige Dordtse Pophelden:
Dead Planet / PopschoolBand 8 / Wire / The Gingers / Steel Puppy

Kaartjes 20.15u Orkest Moesika >>
De 18 Moesikanten maken er weer een feestje van! Na een hele lange periode van geen repetities kan Orkest Moesika eindelijk weer samen muziek maken en optreden op een schip in het water is natuurlijk helemaal fantastisch.

Meer informatie
© Dordrecht Marketing 2024