Muziekpodium DJS presents

Blues & Beyond

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Muziekpodium DJS brengt op zaterdag 31 juli een swingend programma tijdens de Dordtse Feesten aan de Energiekade. Eindelijk kan het podium na lange tijd weer eens van zich laten horen.

Blues & Beyond
Het Dry Riverbed Trio bestaat uit de Dordtse broers Ciggaar en contrabassist Ronald Tilgenkamp. Dusty & Darryl Ciggaar hebben de blues met de paplepel ingegoten gekregen en spelen van jongs af aan al over de hele wereld met hun rootsmuziek. Ook Ronald Tilgenkamp is, sinds hij bij toeval een contrabas in zijn handen kreeg, vergroeid met blues, country en rockabilly. In 2014 zet de formatie Dry Riverbed Trio zijn eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland besluit de band zich te focussen op hun eigen sound binnen de blues- en countrymuziek. Het trio laat zich hierbij inspireren door old school blues en country bands.

The King’s Rhythm Crew ft. Ruben Hoeke & Anton Goudsmit is een Nederlandse top-ritmesectie in combinatie met blues/roots-zanger/gitarist Ruben Hoeke en gitaarvirtuoos Anton Goudsmit. De drie heren van deze band begonnen dit project begin 2018. Ruud Weber (bas, lead zang), Govert van der Kolm (toetsen, backing vocals) en Fokke de Jong kennen we natuurlijk van de band King of the World.

Deze middag zal Ruben Hoeke mee spelen, zoon van de bekende boogie woogie-pianist Rob Hoeke. Als gitarist kan je hem plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger plan getild hebben.

Ook jazzgitarist Anton Goudsmit voegt zich bij de crew. Veelzijdig en virtuoos bedrijft hij telkens weer als het ware de liefde met zijn gitaar als hij een podium op stapt.

Speciaal voor deze middag zullen er ook nog een aantal lokale helden meespelen zoals gitarist Edwin in ’t Veld en vocalist Elroy Schaap. Het belooft een groot blues feest te worden!

Inloop: 13:00u
Showtime : 14:00u – 16:30u
Prijs: 15,-

Bestel direct je tickets

© Dordrecht Marketing 2024