Bibelot presents

Whispering Sons+Queen’s Pleasure

Let op dit is een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Loop jij iedere Popronde editie plat, beluister je altijd de nieuwste Spotify playlists en heb je een onverzadigbare honger naar nieuwe muziek? Zet dan de concertreeks van Bibelot en DOOR in je maandelijkse agenda!

Speciaal voor de Dordtse Feesten pakken we uit met een extra grote editie. Laat je verrassen door onbekend talent!

Whispering Sons (BE)
De Belgische band Whispering Sons maakt postpunk waarin een liefde voor de dark side of the eighties in doorklinkt. Na de release van het succesvolle album ‘Image’ in 2018 en een tour met Editors in Engeland, brengt de band op 18 juni het nieuwe album ‘Several Others’ uit. Door de unieke combinatie van new wave, industrial en avant-punk hebben de leden zowel binnen als buiten de eigen landsgrenzen een stevige live reputatie opgebouwd!

Queen’s Pleasure
Brutale, semi-psychedelische, garagerock: dát is waar de Amsterdamse band Queen’s Pleasure voor staat. Gedreven door een moorddadig en poëtisch verlangen naar liefde klinkt de rockband als een mix tussen The Dandy Warhols en Blur, heeft het de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Queen’s Pleasure creëert een muur van geluid en staat op het podium met energie voor tien. Precies wat je kunt verwachten van een band in zijn late tiener jaren!

© Dordrecht Marketing 2024