Back to the Rivers presents

Typhoon & meer

Let op! Dit is vanwege de aangescherpte maatregelen een 1,5 meter evenement. Meer informatie >

Tijdens Back 2 the Rivers zijn er iedere dag twee hoofdacts maar vooraf en tussen de concerten hoef je je zeker niet te vervelen. Vandaag kun je bij de matinee voorstelling genieten van Typhoon & Dr Justice & The Smooth Operators.

Zodra je het festivalterrein nadert wordt je meegenomen in een toffe inloopshow. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brasso, Samshine, DJ Sambal Darja de Caluwé en het Samshine Steltentheater.

Tussen de optredens is er een grote doorlopende show van het Bencha Theater uit Amsterdam met een spectaculaire Lucht theater act. En natuurlijk mag Maarten Teekens niet ontbreken met zijn lied: Back to the Rivers.

Het programma:

  • 12.00-12.45 Inloop DJ Jopieee & Brassociety
  • 12.45-14:45 Main acts Dr. Justice & the Smooth Operators,
    Stringfever, Typhoon

Side acts Samshine, Darja de Caluwe, Bencha Theater, Maarten Teekens.

Bestel je tickets

Dr Justice & The Smooth Operators

Corona is a bitch, maar Dr Justice & The Smooth Operators mag eindelijk weer spelen mét publiek. Strakke funk, nieuwe songs, erg sexy en very coronaproof.

Het gezelschap kwam in 2016 bij elkaar en heeft sindsdien een geheel eigen stijl ontwikkeld en tot in de perfectie uitgewerkt. Deze ‘future funk’ is een mix van disco, electronic, pop, en funk. Catchy dansbare songs die je laten weg-glibberen of volledig omver blazen.

Tight chops, drie geweldige achtergrondzangeressen, slappy bas, keytar en een ever-energetic performance. Dat kan je altijd verwachten van Dr Justice & The Smooth Operators.

Typhoon

Typhoons muziek is een viering van het leven en de liefde: Lobi da Basi! Samen met zijn ijzersterke band en zijn nieuwe album Lichthuis op zak kan hij niet wachten om weer samen te zijn met het publiek. Miljoenen mensen die The Streamers online in actie zagen, kregen er al een voorproefje van.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding.

In zijn liveshows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in zijn verhaal. Typhoon raakt je in je ziel en laat je onvermijdelijk bewegen.

Coronaproof-festival

Om de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers te garanderen, ziet het festival er dit jaar anders uit en heeft het ook een andere naam. Ondanks deze aangepaste opzet doet ons team er alles aan een zo sfeervol mogelijk evenement te realiseren. Zo hebben we als uniek ‘decorstuk’ de oude veerpont Het Zwarte Zwaantje in de prachtige omgeving van het Wantij, Leefwerf de Biesbosch en Villa Augustus.

Op dit moment weten we nog niet wat de overheidsmaatregelen rond corona zullen zijn tijdens Back to the Rivers. Momenteel is er een verplichte triage, 24 uur voor aanvang van het evenement. Het kan zijn dat deze maatregel in juli niet meer geldt of dat er een sneltest verplicht gesteld wordt. Zodoende wordt je kaartje pas 24 uur voor het evenement vrijgegeven, na het voldoen van de op dat moment verplichte toegangsmaatregelen.

We houden je graag op de hoogte via de socials en de app TMSQR (scan de QR-code). Natuurlijk zal ook Dordt Centraal je de komende tijd op de hoogte houden van Back to the Rivers-nieuws!

 

© Dordrecht Marketing 2024