Back to the Rivers presents

DeWolff, Skeftum & meer

Let op toegang tot dit evenement wordt alleen verkregen op vertoon van je ticket i.c.m. met een geldige QR code van de CoronaCheck-app.  Kijk hier voor meer informatie.

Tijdens Back 2 the Rivers zijn er iedere dag twee hoofdacts maar vooraf en tussen de concerten hoef je je zeker niet te vervelen. Vandaag kun je genieten van optredens van Skeftum & DeWolff.

Zodra je het festivalterrein nadert wordt je meegenomen in een toffe inloopshow. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brasso, Samshine, DJ Sambal Darja de Caluwé en het Samshine Steltentheater. Tussen de optredens is er een grote doorlopende show van het Bencha Theater uit Amsterdam met een spectaculaire Lucht theater act. En natuurlijk mag Maarten Teekens niet ontbreken met zijn lied: Back to the Rivers.

Het programma:

  • 20.00-20.45 Inloop DJ Samball & Brassociety
  • 20.45-22.45 Main acts Skeftum, Stringfever, DeWolff
    Side acts Samshine, Darja de Caluwe, Bencha Theater,
    Maarten Teekens
Bestel je tickets

Skeftum

De afgelopen jaren vaste prik op Big Rivers bij podium Otto e Mezzo. Dé rock ’n roll-coverband die altijd in is voor een feestje!

Skeftum is een vijfmansformatie uit Dordrecht die een stevige indruk achterliet bij zowel jong als oud tijdens de inmiddels tientallen geslaagde optredens. Met aanstekelijke, bekende covers weet Skeftum een prima sfeertje te bouwen. Het repertoire met covers van onder andere Golden Earring, Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams en Herman Brood zorgt overal voor een feest van herkenning.

De nummers worden op eigen wijze, vakkundig en vol overgave ten gehore gebracht.

DeWolff

Na een indrukwekkend optreden op Big Rivers in 2017 komt jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio DeWolff terug naar de Dordtse rivieren.

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegenkomen. Extra gehard door het jaren lange touren.

Pablo is al twee keer verkozen tot de #1 gitarist van Nederland. Ze hebben al meer dan 1.000 shows gespeeld door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland, ruim tien albums op hun naam gezet en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica.

Je hoeft maar twee minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21e eeuw.

Coronaproof-festival

Om de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers te garanderen, ziet het festival er dit jaar anders uit en heeft het ook een andere naam. Ondanks deze aangepaste opzet doet ons team er alles aan een zo sfeervol mogelijk evenement te realiseren. Zo hebben we als uniek ‘decorstuk’ de oude veerpont Het Zwarte Zwaantje in de prachtige omgeving van het Wantij, Leefwerf de Biesbosch en Villa Augustus.

Op dit moment weten we nog niet wat de overheidsmaatregelen rond corona zullen zijn tijdens Back to the Rivers. Momenteel is er een verplichte triage, 24 uur voor aanvang van het evenement. Het kan zijn dat deze maatregel in juli niet meer geldt of dat er een sneltest verplicht gesteld wordt. Zodoende wordt je kaartje pas 24 uur voor het evenement vrijgegeven, na het voldoen van de op dat moment verplichte toegangsmaatregelen.

We houden je graag op de hoogte via de socials en de app TMSQR (scan de QR-code). Natuurlijk zal ook Dordt Centraal je de komende tijd op de hoogte houden van Back to the Rivers-nieuws!

 

© Dordrecht Marketing 2024